pohja:
1 ½ dl lämmintä vettä
1 ½ dl lämmintä maitoa
¾ pala hiivaa
¾ dl öljyä
¾ tl suolaa
hiukan sokeria
6-7 dl vehnäjauhoja

täyte:
pohjalle ketsuppia
400-500 g jauhelihaa

2 suolakurkkua
Jauheliha ja suolakurkku sekoitetaan.
2-3 tomaattia, silppua päälle

2 dl kuohukermaa
200 g sulatejuustoa
Lämmitä kerma ja sulatejuusto juoksevaksi ja kaada lopuksi pitsan päälle. Raasta päälle juustoa.
 

Liota hiiva lämpimään maitoon/ veteen. Sekoita joukkoon muut pohjan ainekset. Levitä pohja leivinpaperilla vuoratulle pellille. Itse käytin apuna pohjan levittämiseen kaulinta. Täytä pizzapohja ohjeen mukaan.  Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia. VARO PALAA HELPOSTI!